ניתוח כריתת טחורים מילגן מורגן

דיון מתוך פורום  טחורים

17/04/2020 | 10:07 | מאת: ניב

שלום דר,יש לי שאלה האם כריתה רק של טחורים פנימיים פחות כואבת מכריתת טחורים חיצונים או שאין קשר,השיטה מילגן מורגן,הכוונה עם לבנאדם יש רק טחורים פנימיים שצונחים,ללא טחורים חיצוניים,האם כריתה של רק הפנמיים פחות כואבת וההחלמה יותר קלה באופן כללי,תודה

כריתת טחורים, הן פנימיים והן חיצונים, היא כואבת מכיוון שהיא נעשית באזור רגיש מאד מבחינה עצבית. כריתת טחורים פנימים בשיטת PPH כואבת הרבה פחות מכיון ששם הניתוח נעשה באזור בו אין כמעט תחושה.

מנהל פורום טחורים