החלמה מניתוח כריתה ליגשור

דיון מתוך פורום  טחורים

28/12/2019 | 22:22 | מאת: עמי

דר שלום, לפני 10 ימים עברתי ניתוח כריתה ליגשור של הטחורים הפנימיים והחיצוניים. 1. מתי אמורים להיעלם הכאבים 2. האם ההרגשה של חוסר התרוקנות לאחר כל יציאה וכן כאבים ביציאה היא תקינה בקיצור : מתי אתחיל לראות את האור, ואיך אפשר לקצר את תהליך ההחלמה מלבד ריכוך יציאות ואמבטיות

ההחלמה מניתוח כזה אורכת כשבועיים, לפעמים קצת יותר. אני מניח שתוך זמן קצר יחול שיפור. אם אתה מוטרד פנה לבדיקה אצל הרופא המנתח

29/12/2019 | 05:35 | מאת: עמי

תודה דר, בכלל לא מובן מאליו על הזמן שאתה משקיע לתת מענה לשאלות שעולות. תבורך מפי עליון חג שמח:)

12/01/2020 | 18:06 | מאת: עמי

דר שלום, אני כמעט חודש מניתוח ליגשור עדיין יש כאבים בזמן יציאה עדיין יש כאבים אך נסבלים עדיין תחושה של חוסר התרקונות מלאה לאחר יציאה עדיין יש הפרשות קלות עדיין.... כאמור אמור להגיע לביקורת אצל המנתח. האם כל "העדיין" בגדר הסביר

לא ניתן לענות על השאלה בלי בדיקה גופנית. פנה לביקורת המנתח

מנהל פורום טחורים