אי חדירת הנר לתוך פי הטבעת

דיון מתוך פורום  טחורים

15/10/2019 | 13:00 | מאת: דניאל

שלום,יש לי טחורים ודימום מפי הטבעת לאחר יציאה. הכירורגית נתנה לי להשתמש בנר ומשחה של חברת רקטוזורין אני לא מצליח להחדיר את הנר לתוך פי הטבעת מהלחץ/פחד כנראה שאני סוגר את פי הטבעת וגם כשאני מכניס את היד אז הנר נשאר תקוע. מצד אחד הוא לא נכנס לבפנים ומצד שני אני גם לא יכול להוציא אותו החוצה. האם הנר עושה את פעולתו באופן כזה? שאלה נוספת: האם זה משנה אם קודם למרוח את המשחה ואח"כ להכניס את הנר או ההיפך או שזה לא משנה?

לא צריכה להיות בעיה בהחדרת הנר. ניתן להשתמש במשחה קודם, אולי זה יקל על החדרת הנר

מנהל פורום טחורים