טחורים חיצוניים נפוחים וכואבים

דיון מתוך פורום  טחורים

21/09/2019 | 19:13 | מאת: אנונימית

דר' שלום, אני בשבוע 30 להריון ומזה 5 ימים שסובלת מאוד מטחורים חיצוניים עד כדי כך שלא יכולה לישון בלילה וכוח הסבל שלי גדול. בחמישי האחרון הייתי אצל פרוקטולוג שאמר לי לעשות כמה שיותר קומפרסים של מלח אנגלי וכך עשיתי בשילוב של נרות פרוקטו-אובלפיכה, אלא שהכאב נשאר אותו כאב חזק והנפיחות יורדת ועולה שוב. בבקשה את עזרתך מה אתה ממליץ לי לעשות כי אני כבר מיואשת מאוד. תודה על המענה.

קשה להמליץ על טיפול בלי בדיקה גופנית. ניתן להחליף את המלח האנגלי שהוא צורב בסוכר לבן ביתי פשוט. אמבטיות ישיבה במים חמימים ושימוש במשחה כלשהי לטיפול בטחורים.

21/09/2019 | 21:21 | מאת: אנונימית

תודה דוקטור על המענה, אנסה את המלצותיך כי כבר אין לי מה להפסיד והלוואי שיעזרו לי.

מנהל פורום טחורים