לאחר קשירת טחור פנימי

דיון מתוך פורום  טחורים

21/07/2019 | 10:35 | מאת: גארי

ביצעתי קשירת טחור פנימי לפני 12 ימים. יש לציין שביצוע הקשירה היה מלווה בכאבים עזים וחזקים!! הסיבה לקשירה היתה דימום מסיבי ורציני לאחר כל יציאה במשך מספר שבועות. במשך 12 הימים לאחר הקשירה הופיעו לי דימומים פעמיים בניגוב. הדימום האחרון היה היום לאחר 12 יום מהקשירה. שאלותי: 1)האם הגיוני שאדמם בניגוב לאחר 12 יום? 2)במהלך 12 הימים לא ראיתי גומיה בעת היציאות. האם הגומיה בגודל גדול שחייבים לראות אותה או שיש סיכוי שהיא "התחבאה" בתוך הצואה? 3) או שאולי הקשירה לא "הצליחה" או לא "בוצעה" תודה

לא תמיד ניתן להבחין בגומיה בתוך הצואה. ייתכנו דימומים בימים שלאחר הקשירה. בד"כ ממתינים כ3 שב על מנת להעריך נכון את תוצאות הטיפול. מפנייתך משתמע שהדימומים פחתו משמעותית כך שקרוב לודאי הקשירה היתה מוצלחת

מנהל פורום טחורים