תודה תודה רבה ה לתשובתך החלקית אבל המהירה

דיון מתוך פורום  טחורים

30/06/2019 | 23:38 | מאת: דן

תודה רבה ה לתשובתך החלקית המהירה אפשר תשובות גם : 1)שהמקום ירגע ולא אראה דם אחזור על הדגימה זה בסדר?. 1)האם קוראים לזה טחורים פנימיים? 2)מה המרחק מפתח פי הטבעת לטחורים? 3)האם גדול ? היש טעם למרוח משחה שהרי לא אגיע למקום? 4)ששמתי הממליס של דר פישר עם אלווורה שרף בתעלה. וגם פרסטוגל שרף אומר לך משהו? תודה מראש לכל התשובות

הצריבה אינה אומרת כלום. ייתכן ואתה רגיש לאחד המרכיבים במשחות. כדי לאבחן טחורים, הנמצאים ממש בגבול הפנימי של פי הטבעת יש מורך בהסתכלות עם מכשיר שנקרא אנוסקופ. יש לחזור על הבדיקה כשאין דם גלוי - בנוכחות דם גלוי תמיד תהיה תשובה חיובית ולא זו כוונת הבדיקה

מנהל פורום טחורים