טחורים תקופה מאוד ארוכה

דיון מתוך פורום  טחורים

17/06/2019 | 12:28 | מאת: עידן

אני סובל מטורים במשך תקופה מאוד ארוכה, הטחורים הם חיצוניים. ניסיתי כל משחה אפשרית כולל נרות אך לא עזר. מה אפשר לעשות? לאחר קריאה באינטרנט הבנתי שלא בהכרח מומלצת השיטה של קשירת טחורים ורופא יפנה אותי לזה או למרשם של משחה אחרת. אני באמת אבוד עצות. תודה

השאלה לא ברורה. קשירה ניתן לבצע רק על טחורים פנימיים. בטחורים חיצונים מטפלים עם משחות (כאשר הם כואבים). במקרים מיוחדים מבצעים ניתוח להסרתם. פנה לייעוץ אצל פרוקטולוג

17/06/2019 | 20:37 | מאת: עידן

אז לא הבנתי נכון לגבי הקשירה שהיא מיועדת רק לטחורים פנימיים. איזו משחה מומלצת לטחורים חיצונים? ניסיתי פרסטו ג'ל ופרוקטוגליבונל

יש הרבה תכשירים ואלה 2 מהם

מנהל פורום טחורים