טחורים חיצוניים פעם ראשונה

דיון מתוך פורום  טחורים

16/06/2019 | 10:33 | מאת: שאלונת

היי, פעם ראשונה שאני סובלת מטחור חיצוני. אני עם זה כבר שבוע. מטפלת במשחות של פרוקטו גליבנול ופרסטו ג'ל. הטחור לא ככ כואב. הוא כואב רק כשאני יושבת הרבה זמן. חוץ מזה הכל בסדר. בהתחלה הג'ולה הייתה גדולה אבל עם המשחות הוא נהיה קטן משמעותי אבל עדיין נמצא. אני מאוד חוששת מבחינה אסטטית. בחיים לא היה לי דבר כזה ואני חוששת שיישאר לתמיד. זה לא היה אמור לעבור כבר? זה בכלל יכול להכנס למקום חזרה? יש משחה אולי אנטיביוטית יותר מהירה בתוצאות? אשמח לתשובה. תודה

הטיפול בו נקטת הוא מתאים. הטחור ייסוג מעצמו וכנראה ייעלם (תלוי במידת האלסטיות של העור).

מנהל פורום טחורים