אחרי ניתוח בשיטת hal

דיון מתוך פורום  טחורים

02/04/2019 | 22:38 | מאת: בר

ערב טוב עשיתי לפני 3 שבועות את הניתוח בשיטת Hal שמתי לב שכאשר אני יושבת בשירותים(גם לדקה) ועושה שירותים יוצאים לי טחורים למרות הניתוח, לעומת זאת בצידה ואני עושה בעמידה לא יוצאים לי בכלל יתכן דבר כזה? האם ניתן לעשות עם זה משהו? אודה מאוד למענה!

הטפול בשיטת HAL הוא סגירת אספקת הדם לטחורים, ולא כריתתם. ייתכן שטרם התנוונו מספיק וייתכן גם שהניתוח לא ישיג את מטרתו. צריך להמתין עוד קצת זמן. בכל מקרה פנה לביקורת הרופא המנתח

02/05/2019 | 12:58 | מאת: רועי

שלום האם תוכל לפרט עד כמה ההליך שעברת , HAL , כואב? במהלך , ואחרי...? תודה

מנהל פורום טחורים