טחורים, נפיחות ומבוכה

דיון מתוך פורום  טחורים

16/03/2019 | 23:09 | מאת: מירל

שלום ד"ר. סבלתי מטחורים במשך שנים ואיכשהו זה הסתדר לי בשנים האחרונות.מה שנשאר זה הטחורים בחוץ.. אין לי מראה רגיל בפי הטבעת וזה מפריע לי נורא במצבים אינטימיים עם בני זוג.מביך! במקום חריץ מכווץ יש לי כדורים חיצוניים... מה הטיפול הקיים עבורי?איך לגרום לרקטום להראות נורמאלי? תודה מראש!

טחורים חיצונים שהם בעצם קפלי עור חיצונים ניתן להסיר בניתוח פשוט, בהרדמה מקומית. צריך לדעת שאחרי הניתוח יש כאבים משמעותיים למשך שבוע עד שבועיים, כי לא ניתן להבטיח תוצאה קוסמטית מושלמת וכי ייתכן שיהיה צורך לבצע הניתוח בשלבים כדי לא לגרום להיצרות של פי הטבעת.

מנהל פורום טחורים