טחורים חיצוניים זמן ריפוי

דיון מתוך פורום  טחורים

02/03/2019 | 15:15 | מאת: בן

היי יצא לי טחור חיצוני שכאב ממש ללכת ואפילו לשבת. הלכתי לרופא שהיא לי מלח אנגלי. קרם הרגעה ותרופה לריכוך הצואה. אני שם את המלח אנגלי כבר 3 ימים אני בהחלט מרגיש הבדל כי מסוגל לשבת ולזוז בלי כאבים אבל מרגיש לי שהטחור נשאר באותו גודל בדיוק. תוך כמה זמן זה אמור לעבור או להתקטן?

טחור חיצוני הוא שטף דם מתחת לעור. לוקח לזה מס ימים עד שבועות להספג

02/03/2019 | 16:31 | מאת: בן

ויש משהו שצריך להמשיך במהלך השבועות האלה להמשיך להשתמש במי מלח או אחרי השבוע שהרופא אמר להשתמש פשוט להפסיק ולחכות שיעלם?

אין צורך בטפול. זה תהליך טבעי שלוקח את הזמן שלו...

מנהל פורום טחורים