טחורים פנימיים, האים סביר להניח שגורמים לכאב?

דיון מתוך פורום  טחורים

28/01/2019 | 08:00 | מאת: Avi

בבדיקה אצל פרוקטולוג נמצאו טחורים, בהמלצתו השתמשתי בנרות גלבינול אך ללא הטבה. חוזר אליו לביקורת. לא נמצאו אצלי טחורים חיצונים אלה פנימיים. האים סביר להניח כי זה נובע מטחורים פנימיים?

28/01/2019 | 08:03 | מאת: Avi

הכוונה היא לכך שכאבים בישבן נובעים מטחורים פנימיים

לא ניתן לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית

28/01/2019 | 08:20 | מאת: Avi

מבחינה סטטיסטית טחורים פנימיים בדרך כלל באים עם קליניקה של כאב או שזה יותר נפוץ לטחורים חיצוניים?

כדי לדעת מה גורם לכאב יש צורך בבדיקה. טחורים חיצונים הם בעצם שטף/גודש דם מתחת לעור שגורם למתיחה של העור ומכאן הכאב. טחורים פנימים מתבטאים לרוב בדימום ופחות בכאב (אם כי גם יכולים לכאוב). לכן יש צורך בבדיקה כדי להבין את סיבת הכאב ולהמליץ על טיפול בהתאם

מנהל פורום טחורים