החלמה לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

11/01/2019 | 13:47 | מאת: שון

שלום, עברתי ניתוח לכריתת טחורים פנימיים וחיצוניים לפני כ-8 חודשים. עד היום יש לי דימום מסויים בעת היציאות (לפעמים טיפות במים ולפעמים בנייר כאשר מנגב) הדימום לפעמים מפסיק לשבוע שבועיים וחוזר. מקפיד על תזונה נכונה וריכוך יומי אל הדימום כפי שתיארתי נמשך כמו כן יש לי בליטה שמקורה בחתיכת שלא הגלידה כראוי. האם יש סיכוי שזה יפסק בסוף ויסתדר או שאני בבעיה שמצריכה טיפול נוסף. המנתח שאליו אני מגיע לביקורת אומר שההחלמה שלי לא תקינה ופשוט זה יקח זמן עד שבפצעים ייסגרו ...האם יש צורך ללכת להבחנה נוספת. מה לעשות? תודה מראש.

11/01/2019 | 14:21 | מאת: שון

רוצה גם לציין שבנוסף לדימום היומי ישנן גם הפרשות יומיות. עד היום אני עם פדים וגזה באופן קבוע. תודה

אני מסכים שזהו מהלך ממושך ולא שגרתי. איני יכול לייעץ בלי בדיקה. אם את מוטרדת פני לחוות דעת נוספת אצל מומחה אחר

11/01/2019 | 18:13 | מאת: שון

אוקי. תודה רבה!

מנהל פורום טחורים