צריבה מפי הטבעת ולחץ

דיון מתוך פורום  טחורים

05/09/2018 | 15:21 | מאת: קלרה

יש לי צריבה מפי הטבעת ולחץ בישיבה הפרוקטולוג רואה טחורים פנימיים והם ךא מדממים ממה הצריבה ? שום משחה לא עוזרת גם אלו של רופאיי עור כלםן צורבות עוד יותר יש לי גיספפסיה מעי רגיז הרבה גזים אולי קשור רפלןקס צרבות מה ניתן לעשות יש בעית תנועתיות גם כן

ניתן לנסות תרופות המפחיתות את חומציות הקיבה כמו לוסק או אומפרדקס

13/09/2018 | 16:57 | מאת: ויס קלרה

לצערי סותריי חומצה לא עוזרים לי לצרבות זאת בעיה גדולנ לכם סובלת מכאבים עזים ברום הבטן מדיספפסיה והעור שורף מהחומציות ןהיובש מה עוד ניתן לעדות?

צרבות ודיספפסיה אינם מהנושאים של פורום זה. עלייך להתייעץ עם גסטרואנטרולוג

מנהל פורום טחורים