תחושות מוזרות בפי הטבעת והרקטום

דיון מתוך פורום  טחורים

09/07/2018 | 18:28 | מאת: רון רון

שלום דוקטור אני כבר מספר שנים סובל מתחושות מוזרות בפי הטבעת מין תחושה המומה כזאת שקשה לתאר מרגיש תחושה של נפיחות ברקטום . אין לי תחורים . אין כאבים ביציאות . בעבר היו לי קונדילומות שהוסרו ומאז יש לי את התחושות האלה זה בא והולך יכול להיות כמה ימים ולהעלם לכמה שבועות בזמן האחרון זה כל הזמן ללא הפסקה עשיתי קולונוסקופיה ולא מצאו כלום . אני הולך לרופא בתחיפות וכנראה שהיא לא מצליחה להבין מה אני מרגיש . היא חושבת שזה הכל בראש שלי ( אבל אני יודע מה אני מרגיש) התחושות הם בעיקר שאני יושב ושוכב במיטה ממש לא מצליח לישון בלילה . מה ממליץ לעשות או להגיד לרופאה ? אני יציין שאני חי בארהב .

מכיוון שמדובר בתחושות מוזרות שאינן אופייניות למחלות מוכרות של הרקטום ופי הטבעת קשה להעלות השערה לגבי הבעיה. מציע שתיבדק אצל פרוקטולוג מנוסה. הסיפור שלך כשלעצמו אינו מכוון או מרמז על בעיה מסוימת

מנהל פורום טחורים