סובלת מטחורים שלא עוברים

דיון מתוך פורום  טחורים

09/07/2018 | 10:13 | מאת: רנה

אני בת 50 בעבר בקושי סבלתי מטחורים שהיו יוצאים וחוזרים במהירות פנימה ללא טיפול וללא כאב. לאחרונה מזה כ חודש ימים יצאו לי טחורים שלא חוזרים פנימה. קיבלתי מרופא המשפחה קצף ומשחה וניסיתי גם מוצרים טבעיים וכלום לא עזר. אני כבר מיואשת , הכאב פשוט כל הזמן חוזר. אין לי עצירות ואני מקפידה על תזונה נכונה. מה עושים ????

עלייך להיבדק אצל פרוקטולוג שימליץ על טיפול מתאים בהתאם לממצאים. ייתכן טיפול תרופתי, טיפול בקשירת טחורים פנימיים או טיפול ניתוחי

מנהל פורום טחורים