מטופלת שכבר עברה טיפול

דיון מתוך פורום  טחורים

08/02/2011 | 12:03 | מאת: גלית

ד"ר שכטר שלום, ביום א' האחרון טופלתי אצלך ונתפרו אצלי 4 עורקים "חולים". הטחור שהיה תרומבוטי בזמן הטיפול אכן התרוקן ואינו מפריע לי יותר אך במקומו הופיעו שניים חדשים תפוחים שיוצאים לאחר כל יציאה. האם הדבר אומר שהטיפול היה לא מספק? אני אמנם אמורה להגיע לביקורת אך הייתי שמחה לקבל תשובה לשאלה קודם לכן.

09/02/2011 | 22:09 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום לך טחורים חיצוניים המתנפחים לאחר יציאה אומרים שהיציאה לא מספיק רכה ואת מתאמצת - אני מציע שתעלי את כמות הקונסיל ו/או השתיה כדי שהיציאה תהיה ממש רכה ואז לא יתנפחו - כמו כן הביקורת בעוד ששה שבועות כך שעד אז נראה איך יתפתחו הדברים

מנהל פורום טחורים