כאבים לאחר ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

25/04/2018 | 15:56 | מאת: מרקו

בדיוק לפני שבוע עברתי ניתוח לכריתת טחורים בשיטה פתוחה עד אתמול היו כאבים הייתי משלב אופטלגין עם טראמדקס 100 או פעמיים אופטלגין או טרמדקס היה עובר קצת היום שבוע אחרי במקום שהכאבים ילכו ויפחתו היום הוא הכי גרוע שהיה לי מקלחות בלי סוף ואמבטיות וכלום מה ניתן לעשות תודה רבה

ניתוח לכריתת טחורים הוא ניתוח הגורם לכאבים עזים לתקופה של בין שבוע לשבועיים. אם הכאבים חזקים מאד בקש מרשם לתרופה חזקה יותר (למשל פרקוסט-5 ). הכאב יחלוף בהדרגה תוך מספר ימים (כבר שבוע אחד מאחוריך...)

30/04/2018 | 19:58 | מאת: מרקו

שלום רב ד״ר נכבד הייתי אצל הרופא והוא נתן לי מירשם לכדורים זאלדיאר לכאבים האם לקחת אותם או לקחת פרוקסט

תתחיל עם זאלדיאר ואם זה לא יספיק - קח פרקוסט

מנהל פורום טחורים