פצע ניתוחי אחרי חודשים

דיון מתוך פורום  טחורים

23/03/2018 | 09:54 | מאת: גולש27

שלום דר עברתי לפני כחודשים ניתוח לכריתת טחורים.פצע הניתוח לא הגליד במלואו וכך גם האזור הניתוחי הפנימי.עדיין יש דימום והפרשות.שאלתי היא אם נוגעים באזור הניתוחי ללא שטיפת ידיים במקרה או שינה בעירום.האם זה מעלה סיכוי לזיהום האזור?שטיפה לאחר מכן במים וסבון האזור יועיל? אני טיפה היסטרי שהאזור לא יזדהם.מצרף תמונה של האזור כפי שנראה כיום

תמונות לא עוברות כאן. אין שום סיכוי שמגע באזור יזהם אותו כך שאתה יכול להירגע מבחינה זו

25/03/2018 | 00:29 | מאת: גולש27

תודה רבה!

מנהל פורום טחורים