לאחר כריתת טחורים מתקשה ביציאות

דיון מתוך פורום  טחורים

27/02/2018 | 10:28 | מאת: טחורים

לפני 3 ימים עברתי ניתוח בהרדמה מלאה לכריתת טחורים (טחור חיצוני וטחור פנימי) בצריבה. לוקחת שמן פרפין כך פעמיים ביום ותרופה לריכוך היציאות. אוכלת כלכלה רכה. לוקחת משככי כאבים. סובלת מכאבים חזקים במיוחד בלחיצות ליציאות ולאחר מכן מרגישה פולסים באיזור הפנימי של פי הטבעת - מרגישה כמו דופק פנימי. הלחיצות מלוות בדימום כולל כרישי דם. לא מצליחה לעשות יציאות. האם ניתן להיעזר בחוקן? אם כן, מה מומלץ?

הכי נכון יהיה להתייעץ עם הרופא המנתח.

28/02/2018 | 12:56 | מאת: טחורים

תודה רבה על המענה

28/02/2018 | 11:59 | מאת: יואב

הי אני עברתי לפני שבועיים ניתוח זהה , הצלחתי להקטין את רמת הסבל ביציאות בעשרה ימים הראשונים ע"י זה שבתוך המקלחון הנחתי כיסא ללא מושב , במקום המושב שמתי גיגית פלסטיק ואותה מלאתי במם פושרים וסבון , במהלך העשרה ימים הראשונים התפנתי רק לגיגית עם המם זה עזר מאודדדדדדדדדדד .

מנהל פורום טחורים