ניתוח כריתת טחורים בשיטה הישנה

דיון מתוך פורום  טחורים

25/02/2018 | 00:02 | מאת: מנותח

עברתי ניתוח להסרת טחורים פנימים בשיטה העתיקה. כיום חודש אחרי יש לי עדיין פצע שלא הגליד לגמרי וכשאני נכנס יותר מפעם אחת לשירותים, יוצא קצת דם.האם זה שכיח? כמו כן,שמתי לב כשאני עומד לאורך זמן או הולך יש לי כאבים שמשליכים על הרגל.כנראה כאב שמקרין על אזור אחר.זה הגיוני?תודה

ייתכן שבנקודה מסוימת עדיין פצע הנתוח לא החלים לגמרי וזו סיבת הדימום. מציע שתפנה לבדיקת הרופא המנתח. הכאב ברגל לא נראה לי כקשור לניתוח ומתאים יותר לבעיית עמוד שדרה מותני.

25/02/2018 | 21:09 | מאת: מנותח

תודה רבה ד"ר. קבלתי מהרופא כירוגי המתמחה בפי הטבעת משחה טבעית. מידי פעם יש דימום בזמן יציאה ובניגוב. הפצע קרוב מאד לפתח היציאה. יש לי תור רק בעוד כשבוע, האם יש צורך למהר או להמתין? מהן האופציות במידה והפצע לא מגליד גם כעבור חודש מהניתוח?

אין דחיפות. טפל לפי הוראות הרופא ופנה לביקורת

מנהל פורום טחורים