טחורים ודימום האם מסוכן

דיון מתוך פורום  טחורים

11/02/2018 | 14:06 | מאת: דודי

הרבה זמן כבר יש לי טחורים חיצוניים אני חושב לאחרונה התחלתי לדמם האם כל הפתרונות לזה זה ניתוח או שאפשר גם ללא ? עדיין לא הלכתי לרופא (זה קצת לא נעים) אבל כנראה שאין לי ברירה אני רק מנסה להבין לקראת מה אני הולך - ואם זה ניתוח זה בהרדמה מלאה? תודה

טחורים חיצונים אינם מדממים. אם יש דימום יש צורך לברר את מקורו ולטפל בהתאם. יש מגוון רחב של טיפולים לטחורים מדממים וכמו כן מספר אפשרויות ניתוחיות. מתאימים את הטיפול/ניתוח למצב הטחורים. פנה לבדיקת רופא

מנהל פורום טחורים