שאלה בנוגע לטיפול בטחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

09/02/2018 | 19:40 | מאת: דנה

לד"ר רפאל שלום, לטיפול בטחורים, לקחתי במשך 7 ימים פרוקטו גליבנול, נרות ומשחה. אמנם חל שיפור, אך התור שנקבע לפרוקטולוג רחוק, ולכן מבקשת לדעת בינתים : 1. האם למרות הכתוב בעלון אוכל להמשיך בטיפול הנ"ל ? במידה ולא, אחרי כמה זמן אפשר לחזור על הטיפול ? 2. ישיבה באמבטיה חמימה, גורמת לי לכאב גב. האם שטיפות במקלחת יכולות להחליף את הישיבה ? האם קירור בקרח יוכל לעזור ? אם כן, בעזרת מה לקרר, במשך כמה ימים לקרר, כמה דקות כל פעם ובאיזו תדירות. מודה לך מראש.

1. ניתן להמשיך בטיפול בלי חשש 2. ניתן לבצע שטיפות 3. אין צורך לקרר...

מנהל פורום טחורים