טחור חיצוני אשמח לתשובה מהירה

דיון מתוך פורום  טחורים

21/01/2018 | 02:02 | מאת: אפרת

היי, אני בת 33 לראשונה התחילו לי טחורים בצבא , זה התחיל עם דימומים וקושי במתן צואה ועצירויות עם הזמן זה עבר והטחור היה רדום במהלך הזמן עם השנים חוויתי כמה פעמים שוב את הכאב בטחורים ושוב זה נרגע כיום נשאר לי טחור חיצוני מעין שק קטן צמוד לפי הטבעת הוא לא כואב ולא כלום אבל אסטתית זה מאוד מפריע לי... וחשבתי להסיר אותו , איך ניתן להסיר את הטחור מה אתה ממליץ לי ?

טחור חיצוני ניתן להסרה בניתוח בהרדמה מקומית. צריך לדעת שמדובר בניתוח באזור רגיש ואחרי הניתוח המקום כואב בין שבוע לשבועיים עד ריפוי הפצע

מנהל פורום טחורים