שאלה על טחורים - בן 27

דיון מתוך פורום  טחורים

10/01/2018 | 01:17 | מאת: עידו אלון

שלום. אני בן 27. מעולם לא סבלתי מטחורים. לאחרונה חליתי בקלקול קיבה ושילשתי במשך כ-3 ימים. לאחר שהבראתי שמתי לב שיש לי מעין גוש שחור-סגול קטן ליד פי הטבעת שכואב למגע. בהתחלה חשבתי שמדובר בפצעון, אך לאחר קריאה באינטרנט אני חושד שזה טחור. שאלתי היא - אני בריא ובן 27. האם התופעה צפויה להיעלם ? האם טחורים יכולים פשוט להבריא ? האם יש צורך לעשות משהו במצבי ?(זה לא מאוד מפריע לי כרגע..) תודה רבה

לפי התיאור מדובר בהתקף קל של טחור חיצוני שהוא בעצם שטף דם תתעורי. זה אמור להספג ולחלוף מעצמו. ניתן למרוח עליו כל משחה לטפול בטחורים

מנהל פורום טחורים