כאבי אשכים אחרי קשירה

דיון מתוך פורום  טחורים

04/01/2018 | 20:37 | מאת: אביחי

שלום דוקטור ביצעתי קשירת טחורים היום וכעבור חצי שעה החלו לי כאבים באשכים. אין לי כאבים נוספים במקומות אחרים האם זו תופעה מוכרת? האם ידוע לך על קשר בין הדברים? תודה רבה

לעיתים פעולות באזור פי הטבעת יכולות לגרום להקרנת כאב באיזורים סמוכים. הקשירה אינה אמורה לגרום לכאב באשכים אך ההסבר שנתתי יכול להסביר כאב כזה.

04/01/2018 | 22:35 | מאת: אביחי

תודה על התשובה המהירה הבנתי, אחלה. אני מבין שתחושה של ללכת לשירותים כל רגע היא שכיחה. הייתי בשירותים , לא הייתה יציאה אך היה דימום קל. דימומים קלים בימים הראשונים אחרי קשירה , קשרו לי שניים, זה שכיח? זה מעיד על איכות קשירה? תודה רבה

דימום קל אחרי קשירה יכול להיות במשך מספר ימים. הקשירה גם יכולה לגרום לתחושה של צורך בהתרוקנות ללא יציאה.. הכל אמור לחלוף תוך ימים ספורים.

05/01/2018 | 01:07 | מאת: אביחי

תודה רבה על המענה המהיר. שאלה אחרונה(נראה לי). טחור שעבר קשירה יכול עדין לצנוח עד שהוא נופל? תודה רבה

כן

מנהל פורום טחורים