טחורים שלא כואבים, האם לדאוג?

דיון מתוך פורום  טחורים

13/10/2017 | 12:02 | מאת: גל

היי. לפני שנתיים-שלוש ניתקלתי *לראשונה* בטחור. זה קרה אחרי ישיבה בשירותים ורק בעת הניגוב הרגשתי בו. הוא לא כאב לי בכלל. הכנסתי אותו חזרה בעזרת אצבע עם מגבון (סליחה אם התיאור מפורט מידי). מאז הוא יוצא מידי פעם אחרי ישיבה ממושכת בשירותים אך יש לציין שהוא לא כואב בכלל ואני עושה את אותה הפרוצדורה בשביל להכניס אותו. השאלה שלי היא- האם יש לחשוש שביום מן הימים הוא יהפוך לכואב? אני שומעת המון על מקרי טחורים וכמה אנשים סובלים ואני מפחדת שאני גם יעבור את זה מתישהו. אני עדיין רווקה, היום יש סיכוי גבוה שבלידה לטחור פתאום יקרה משהו והוא יהפוך לכואב? אשמח לשמוע את דעתך בעניין האם יש לפחד או לטפל או שיש גם סוגי טחורים כאלה ושאין מה לדאוג כי הוא ישאר כזה לעולמים :). תודה רבה!

כדאי לפנות לבדיקת פרוקטולוג ולקבל המלצתו לטיפול. ייתכן ופעולת קשירה המתבצעת המרפאה "תחסל" את הבעיה.

מנהל פורום טחורים