ייעוץ בנושא ניתוח לכריתת טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

25/07/2017 | 10:11 | מאת: אבירם

שלום רב, אני סובל מטחורים פנימיים (הגורמים לדימום רב ביציאה) וחיצוניים גדולים מאוד שאינם נכנסים פנימה וגורמים לי לכאב עז. לפי דברי הרופא מדובר על טחורים בדרגה 3. לאחר ביצוע קולונוסקופיה ורקטוסקופיה המליץ לי הרופא על ניתוח לכריתת טחורים. אני מאוד מתלבט לאור ההחלמה הקשה והארוכה הצפויה מניתוח זה. האם ישנם דרכים נוספות או שיטות נוספות לטיפול ? שמעתי למשל על ניתוח באמצעות דפלר, האם יכול להתאים לי ?

יש מספר שיטות ניתוח לטחורים ומתאימים את השיטה לממצאי הבדיקה הגופנית. מכיון שיש לך מרכיב חיצוני משמעותי השיטות המטפלות רק בטחורים פנימיים כמו האל דופלר או ניתוח באמצעות מכלב אינן מתאימות לך.

מנהל פורום טחורים