דימום לאחר יציאה מה יכולות להיות הסיבות

דיון מתוך פורום  טחורים

15/07/2017 | 15:43 | מאת: לי

היי, לפני כשבועיים סבלתי מטחור חיצוני (ככל הנראה). לא הלכתי לבדיקת רופא מכיוון שמרחתי משחה והיא עזרה לי. הטחור לאט לאט נעלם וגם הכאבים. בכל זאת, האזור של פי הטבעת, בעיקר האזור שבו היה הטחור, היה נפוח לאחר יציאות. אתמול הייתי בשירותים ובניגוב הראשון ראיתי שני פסי דם דקים. בניגובים הבאים לא היה דם. ולא שמתי לב אם היה דם באסלה. האם להערכתך זה קשור לטחור שסבלתי ממנו? ממש נלחצתי לראות דם על נייר הטואלט! מה יכולות להיות הסיבות לכך? אני בת 25, בריאה ואין רקע של סרטן מעי גס במשפחה הקרובה (אבל לבן דוד שלי היה).

אי אפשר לענות על שאלתך בלי בדיקה גופנית. רוב הסיכויים שזה קשור לטחור. בכל מקרה אין שום סיבה לדאגה ובוודאי לא בכיוון סרטן מעי גס

מנהל פורום טחורים