טחורים וכאבים לבחורה צעירה

דיון מתוך פורום  טחורים

02/07/2017 | 12:28 | מאת: לי

היי, ב4 ימים האחרונים אני סובלת מטחור. כך אני חושבת לפחות, מפני שמעולם לא היה לי. אני בחורה בת 25, התזונה שלי בריאה לרוב והיציאות תקינות. כמו כן, שותה מים (משתדלת לשתות הרבה) ומבצעת פעילות גופהית סדירה. בגלל זה די מפתיע אותי שהגיעו אליי טחורים. למרות שקראתי שזה יכול להיגרם גם מלחץ ובתקופה האחרונה אני ממש בלחץ מכל מיני סיבות. בכל מקרה, אני חושבת שיש לי טחור חיצוני מפני שאני מרגישה ורואה אותו על פי הטבעת. הוא כואב בעיקר כשאני בפעילות, אני עומדת הרבה בעבודה וזה מאוד כואב לי. כשאני קמה בבוקר למשל, לאחר מנוחה מרובה הטחור מכווץ ולא כואב בכלל והכאבים מתחילים כשאני מתחילה את היום שלי, בעבודה או אפילו ללכת לסופר עשה לי כאבים. אני משתמשת 3 ימים במשחה פרוקטו גליבנול ואני מרגישה הקלה קלה בלבד. עדיין יש לי כאבים כשאני עומדת/עובדת/עושה פעילות כלשהי. אציין כי אין דימום ולא עצירות. מה אפשר לעשות? כמה ימים לתת צ׳אנס למשחה? מה הפרוצדורה במקרה כמו שלי? תודה מראש על התשובה !

לפי התיאור מדובר בטחור חיצוני שהוא בעצם שטף דם תתעורי על שפת פי הטבעת. תמשיכי בטפול עם המשחה ועם הזמן הטחור אמור להספג ולסגת

מנהל פורום טחורים