חום אחרי ניתוח טחורים

דיון מתוך פורום  טחורים

04/06/2017 | 18:29 | מאת: מנותח

שלום, עברתי ניתוח כלי דם בטחורים (Haemorrhoidal Artery Ligation Operation(HALO) לפני 3 ימים ימים. ביום הראשון אחרי הניתוח הופיע לי חום בערך 38 מעלות. אתמול בערב יותר נמוך. הבוקר לא היה חום אך מהצהריים והלאה שוב עולה החום. כרגע באיזור 37.9. אני לוקח בנדיבות תרופות נגד כאבים שגם מורידות חום (איבופרופן ופרצטמול) ככה שכנראה בלי התרופות החום היה יותר גבוה. יש לי ביקורת אצל המנתח רק בעוד שבוע וחצי. מפחד לחכות עד אז. לא קיבלתי שום הנחיות למקרה שיהיה לי חום. זה מסוכן? אודה להכוונה. תודה מראש.

חום כמו שאתה מתאר יכול להיגרם מזיהום. פנה לבדיקת המנתח בדחיפות. כנראה שאתה זקוק לטיפול אנטיביוטי

מנהל פורום טחורים