עברתי ניתוח לכריתת טחורים פנימיים וחיצוניים.

דיון מתוך פורום  טחורים

16/03/2017 | 00:37 | מאת: אבי

שלום דוקטור, עברתי ניתוח לכריתת טחורים לפני שלושה שבועות, ביום שישי היה לי דימום כבד והגעתי לבית חולים ושם אושפזתי שלושה ימים עם ירידת המוגלובין. טיפלו בי ומאז יש רק כאבים מידי פעם וקצת דם מידי פעם, יוצאות לי הפרשות באופן קבוע ואני מאוד מפחד מדימום חוזר ברמה שהיתה לי בסוף השבוע אין באפשרותי לחזור לביקורת אצל המנתח או להתייעץ איתו מאחר שהוא בן אדם מאוד לא סימפטי, בחרתי רופא פרטי אחר והייתי אצלו בתקווה לביקורת אך כשהייתי אצלו הוא אמר שהוא לא יכול לבדוק את איזור הטחורים הפנימיים לשעבר כי הוא לא רוצה לגרום לדימום, אני עובד עצות, מה ניתן וכדאי לעשות כרגע? תודה מראש.

התופעות שאתה מתאר של דימום רב 3 שבועות אחרי ניתו, הפרשות וכאב אינן אופייניות למהלך אחרי ניתוח שכזה. לא כתבת איזה סוג ניתוח עברת. בכל מקרה כדי לאבחן את הבעיה ולהציע טפול מתאים יש צורך בבדיקה של אזור הנתוח.

16/03/2017 | 10:50 | מאת: אבי

עברתי ניתוח לכריתת טחורים בשיטת ליגסור, כאשר הייתי אצל רופא פרטי והוא אמר לי שהוא מעדיף לא לבדוק פנימית מחשש שהוא יגרום לדימום לחזור, זה הגיוני? מה אפשר לעשות בכל זאת?

מנהל פורום טחורים