כאב??????????????????

דיון מתוך פורום  טחורים

11/02/2017 | 00:43 | מאת: מיקל

שלום אני סובל מבעית טחורים כבר שנים אבל זה חוזר ונעלם תלוי אם יש עצירות או לא קבלתי מהרופא ניפידיבין ולא עזר אחר כך בדק אותי רופא מומחה ונתן לי משחה בשםrectogesic פעמיים ביום 6 שבועות ושמן לפני שינה לעזור לי לעצירות ואמר לי אם לא עוזר צריך ניתוח בבדיקה אמר לי שיש לי פצע פנימי ...שאני הולך לשירותים אני מתחיל לצעוק מהכאב וזה גורם לי בתוך השירותים לכאבים של עצבים בבטן מצד שמאל האם יש קשר בין הטחורים והבטן והאם יש קשר בין הטחורים לכאב הראש ויתר לחץ הדם

לפי התיאור אתה סובל מפיסורה ולא מטחורים. הרופאים שבדקו אותך נתנו לך טיפול מתאים. אם טיפול זה נכשל - יש צורך בניתוח לפיסורה. הניתוח הוא קצר מאד, קל וישנה הקלה מיידית בכאב. אין קשר בין הפיסורה לטחורים.

11/02/2017 | 10:39 | מאת: מיקל

האם יש קשר בין הפיסורה וכאב הבטן ויתר לחץ הדם וכאב הראש

מנהל פורום טחורים