טחורים? ציסטה? .

דיון מתוך פורום  טחורים

30/01/2017 | 19:51 | מאת: עופר

היי, אני בן 35 ותקופה של כשבוע בכל פעם שאני מנגב ( סליחה על התיאור) אני מרגיש כאילו איזה גולה באיזור של פי הטבעת . שטיפות רבות ויציאות רבות שהיו מאז לא מעבירות את זה. יכול להיות שזה טחורים למרות שאין לי דימום ושום כאבים איני מרגיש והיציאות שלי הן תקינות בדכ ? יכול להיות לחילופין שזו ציסטה שהתפתחה שמה ? .

התיאור מתאים להתקף קל של טחור חיצוני שהוא בעצם שטף דם מתחת לעור בפי הטבעת. זה מצב שיחלוף מעצמו עם הזמן. כמובן שההסבר שלי כאן אינו מחליף בדיקת רופא..

מנהל פורום טחורים