מה עליי לעשות?

דיון מתוך פורום  טחורים

08/07/2010 | 22:27 | מאת: סטודנט

אני הראשון? מזל טוב לרגל פתיחת פורום חדש! שאלה כללית(בינתיים). אם הטחור לא כואב, האם יש צורך לטפל בו? לא אובחנתי, אך ב-99% אני בטוח, שמדובר בטחור, לא מובן לי אם חיצוני או פנימי(אחרי כמה דקות מאז עזיבתי את השירותים לא נראה כלום במקום הספציפי). ללא קשר להתאמצות, אחרי ההתרוקנות אני מרגיש מן וריד נפוח בפי הטבעת. הוא חוזר בעצמו אחרי כדקה. אין כאב ודם. מצד אחד אני קורא, שיש לטפל בטחורים, מצד שני אני קורא גם, שטחורים יש לכל אחד, ולטפל צריך רק אם הם משתנים, מתרחבים. מה, אם כן, עליי לעשות? מתחת לגיל 30, לא סובל ממשקל יתר, הרבה יושב, שותה כ-שני ליטר ביום. לא יושב יותר משתי דקות בשירותים(מחכה להזדמנות יותר מוצלחת). תודה.

10/07/2010 | 11:49 | מאת: פרופ' פנחס שכטר

שלום ותודה לברכות לגבי בעיתך - שני דברים - אחד -להבדק כדי שנאבחן הבעיה בדיוק ושתים - כדאי לקחת איזה תוסף מזון אשר בצירוף שתיה מרובה גורם ליציאות רכות

10/07/2010 | 12:05 | מאת: סטודנט

תודה. העניין הוא, שזה לא קשור ברכות היציאות ובגודלן.אולי אפילו ההיפך: יציאה עם נטייה לעצירות יותר טובה מיציאה עם נטייה לשלשול. מה גם רב הפעמים אין לי צורך במאמץ, ולא יותר מדקה-שתי דקות. 5-7 פעמים בשבוע.

מנהל פורום טחורים