חלום על שהייה במקום לא נקי

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

23/09/2010 | 15:14 | מאת: גלאם

שלום רב, ותודה מראש. יש לי כל מיני חלומות ביזארים, בהם אני מגיעה למקום שיש בו נוחיות או מקלחת ואני פשוט נגעלת להכנס, להיות בסיטואציה הזו אני מרגישה שבחלום אני בחרדה ואפילו מגיעה למצב של היסטריה ואני מתעוררת עם הרבה גועל ולמה בכלל לחלום על כזה דבר, החלום חוזר על עצמו בוורסיות שונות. גם עכשיו שאני מספרת על כך משהו בגוף מצטמרר אצלי. תודה

פונה יקרה בהעדר רקע אישי אודותייך, הרי שיכולת הפרשנות של החלום הינה מוגבלת. יש להבדיל בין מקלחת לבין חדרי שירותים. אמנם שניהם עוסקים בניקיון ובטיהור הגוף אך המקלחת מטהרת את חיצוניות הגוף בעוד בשירותים אנו מסלקים פסולת מבפנים. שני המקומות מיועדים לטיהור ולניקיון ולפיכך תפיסת הרתיעה שלך אותה את מבטאת מתייחסת לרתיעתך מהיבטים ריגשיים של עצמך (כעס, פחד, אשמה, רוגז, קנאה) שאת מתקשה להתמודד איתם בתוכך. החלום קורא לך לחשוף את הצדדים "המלוכלכים" שבתוכך על מנת שתוכלי לשחרר אותם ולנקות אותם באופן שתפחת ממך המעמסה הריגשית. חלומות נעימים כל טוב אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות