חלום מפחיד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

03/12/2011 | 11:49 | מאת: אחת

חברה חלמה עליו חלום. היא חלמה שעומד לידי צל שחור ארוך ערפל שחור ואני הולכת איתו באפטיות.. וחברה שלי והמשפחה שלי עומדים ומסתכלים עליו והיא צועקת לי ואני מסתובבת אליה וממשיכה ללכת איתו והמשפחה שלי מסתכלים אחד על השני ושואלים "איפה ליה ? איפה ליה?" יש לציין שאני מאוהבת בבחור שחוזר לחיי כל הזמן..אני מגרשת אותו והוא חוזר ודי לא מניח לי.. אשמח לקבל פירוש לחלום הזה.. במהלך הקשר הלא בריא הזה שבא והולך כל הזמן חלמתי גם אני חלומות שאני בטוחה שקשורים אליו..כי כשאני הולכת לישון אני חושבת עליו וכשאני מתעוררת אני חושבת עליו אבל הייתי רוצה לדעת את הפירוש.. באחד' החלומות אני נמצאת בבית בצרפת בסלון ועל הרצפה יש שני נחשים..אחד ירוק בינוני.. ועוד אחד שחור קטן.. בחלום השני אני מתארחת באחוזה באנגליה בתקופת המאה ה19 .משרתת ומשרת האחוזה לוקחים אותי לחדר קטן משהו כמו 30-40 מטר אשר קיר אחד של החדר הוא מזכוכית כמו המקלחות שרואים רק תזוזות בצד השני.צמוד לקיר זה היתה המיטת יחיד בה ישנתי.כשהגעתי לחדר ראיתי תזוזות מעבר לזכוכית ושאלתי את המשרתים האם אפשר להחליף חדר כי אני לא מרגישה בנוח שם.הם אמרו שאין לי מה לדאוג ושהבן אדם בצד השני הוא בך הכל עוד אורח והוא לא מדבר הרבה אבל גם לא מזיק.נכנסתי לישון כשבאמצע הלילה האורח שהיה גבר בגובה 1.90 עם שיער שחור עד הכתפיים ושערו נפל גם על העיניים נכנס דך החלון זכוכית והרים אותי פנה לכיוון הארון שבחדר והכניס אותי לתוכו במאוזן לתא התחתון של הארון שהיה כמו ארון קבורה מאחר והיה צר כשגבי בצד של הדלתות..ברגע שהוא סגר את הדלתות קמתי בבהלה כשאני צועקת צעקה שקטה אך בהחלט נבהלתי.. אני מאוד רוצה לדעת את הפירוש לחלומות אלה.. תודה

פונה יקרה, חלומותייך (כמובן איננו יכולים להתייחס לחלום חברתך אודותייך) הם מאוד מסובכים בכולם קיים פוטנציאל סכנה. נחשים בסלון , פורץ גבוה, הטמנתך בארון כמו ארון קבורה. קיים של שפע של פרטים, בעצם הצפה כמעט אובססיבית של פרטי פרטים וכל זה על רקע קשר שלא ברור אם את רוצה או לא רוצה אותו או בוא נגיד גם רוצה וגם לא רוצה עם בחור אובססיבי. התמונה הכללית העולה מן החלומות היא שאת נמצאת במצב של הצפה חרדתית עם קושי לקבל החלטות שתהיינה נכונות לך נמשכת ומתנתקת לסירוגין מקשר שלא טוב לך ובקצרה חייך מסובכים ואינך מוצאת דרך לפטור את הפלונטר. בשלב הנוכחי הייתי ממליצה די מהר לפנות לטיפול פסיכולוגי על מנת שיעזור לך לעשות סדר בבלאגן ולהבהיר לך מהם הדברים שאת רוצה, מה לא ועד כמה את יכולה לסמוך על עצמך לא לתזז בין כן ולא. כל טוב וחלומות נעימים, אילנה.

מנהל פורום פירוש חלומות