חלום על סבתא בהריון

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

07/08/2011 | 04:46 | מאת: ליאור

חלמתי שסבתא שלי בהריון ואני לידה לא בהריון ושיש לה צירים בבית ורואים את הראש אבל זה עדיין לא לידה אני בת 27 נשואה ומנסה להביא ילדים כבר שלוש שנים אנא עזרי לי פענוח החלום אני ממש בלחץ

ליאור היקרה נדמה לי שהחלום מרמז על חששות עמוקים שמא קיימת בך אי יכולת מסוג כלשהו להביא ילדים לעולם. השאלה היא באיזו מידה עברת את כל סדרת הבדיקות הפיזיולוגיות הנדרשות על מנת לדעת מהו מצבך הגופני מבחינת הכשירות שלך להביא ילדים לעולם. הסבתא ככל הנראה איבדה כבר את פוריותה, ולפיכך ראייתה בחלום כנמצאת במהלך לידה, היא למעשה סוג של הולכת שולל עצמית שכן את יודעת שהסבתא לא יכולה כיום ללדת מבחינת גילה. החלום מעורר בך פחדים שמא למרות גילך הצעיר מצבך הפוריותי דומה לזה של הסבתא. במידה ונמצא שהכל אצלך תקין מבחינה פיזיולוגית וגם אצל בעלך, הרי שיכולות להיות חסימות אנרגתיות ונפשיות המונעות כניסה להריון. יש הפונים לשם כך לטיפול פסיכולוגי המתמקד בשיטות של דמיון מודרך והבנת חסימות רגשיות תת מודעות המונעות הריון ויש הפונים לשיטות טיפול אלטרנטיביות כגון דיקור סיני, עיסויי בטן, וכו'. נקווה שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר לרצונך. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות