חלום מלחיץ

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

01/07/2011 | 14:41 | מאת: דיאנה

היי פרטי החלום:החלום מתחילק לשניים ומתריש כולו במקום בו גדלתי (יישוב קטן ) אני הולכת לטייל עם אמא שלי והבת שלי במעין אירוע גדול , כמו יום העצמאות, אמא שלי בתי ואני מתיישבות על ערסל עם עוד אנשים ובורח לי פיפי אבל הרבה זמן שממש משפריץ על האנשים והם צועקים עלי . אני לא שמה עליהם אבל אמא שלי נלחצת ואנחנו קמות והולכות חזרה הבייתה. בדרך לביית ברחוב פתאום יש המון נחשים מרהיבים צבעוניים , יפים , אני אומרת לאמא שלי ולבתי לרוץ הבייתה ואני נשארת עם עוד חברים לסלק אותם הנחשים הם בצבעיים זרחניים ולא גדולים אבל הם המונים. אנחנו מתקשרים לראש המועצה, הוא מגיע וכשהוא מגיע אין כלום הכל נעלם והוא לא מבין למה קראנו לו והתעוררתי פרטים אישיים בת 42 גרושה +2 בתי שמופיעה בחלום היא הקטנה , אני גרה בביתי עם שני ילדיי. החלום מתרחש במקום בו גדלתי ואמא שלי עדיין גרה שם

דיאנה היקרה למרות השוני בתכנים, המכנה המשותף לשני הארועים (בריחת השתן ומראה נחשים מרהיבים) הוא "הפדיחה" שבעניין, כלומר את "עושה לעצמך בושות". אובדן פיפי והתזתו בתוך קהל רב הינה ללא ספק ארוע מביך ולא נעים של אובדן שליטה בעוד אזעקת ראש המועצה למראה הנחשים והעלמותם הפתאומית גם היא מעמידה אותך במצב של דמיון שווא ויצירת בהלה לחינם. האם יש משהו בחייך שאת חשה לגביו אשמה, אי נוחות או בושה באופן מיוחד? כמו כן יש לציין ששני הארועים עשויים להתקשר באופן סימבולי או לא לאיבר המין. מקור הטלת השתן, השופכה הוא בתוך איבר המין בעוד נחשים פתלתלים עשויים לבטא באופן סימבולי או את הנרתיק שלך או את איבר המין הזכרי. גם תגובתך למראה הנחשים איננה אופיינית. בדרך כלל נחשים יוצרים בנו תחושה של פחד, רתיעה או בהלה בעוד תגובתך היא התפעלות למראה ססגניותם. האם יש משהו בהתנהגותך המינית כיום שאת חווה שהוא מוגזם או בלתי נאות בדרך זו או אחרת? האם את מקיימת קשר מיני עם מישהו שאינך אמורה לקיים איתו? החלום מעלה סוג של השערה אודות קשר מיני העשוי להוות מקור לאשמה או לבושה. בדקי בתוך עצמך האם הדברים האמורים אכן מסתדרים עם מציאותך הן לגבי הנושא של קשר מיני והן לגבי תחומים אחרים בהן נדמה לך שאינך מתנהגת כיאות. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות