חלום שחוזר על עצמו

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

24/05/2011 | 14:16 | מאת: עפרה

לאחרונה חלמתי שפוטרתי מהעבודה ובמקום העבודה יש מקום ובו אגוזים טחונים חלקם יבש וחלקם טרי מילאי לעצמי בשקית מהאגוזם הטריים שעלידם היה גם סילאן דבש הכנסתי גם לשקית וליקקתי את הדבש שניגר.באותו חלום חלמתי על רכב שחור של מחבלים שנכנס לתחומי המדינה והמשטרה אחריהם. לאחר יום חלמתי על תמונות יפות בכניסה לביתי במקום ארון החשמל למחרת חלמתי על ציירים שמוצבים על קנים לציור תמונות במקום עבודתי וכולי פליאה. אשמח לדעת מה המסר בחלומות אלו.

עפרה היקרה לצערי לא אוכל להשיב על שאלותיך שכן יש כאן "הצפה" של ארבעה חלומות שונים ברצף כאשר בכל חלום את נותנת רק את גולת הכותרת, ללא פירוט של התוכן וללא פירוט של הרגשות במהלך החלומות. כמו כן, אין מידע אודותיך , גילך, תעסוקתך, מצבך המשפחתי ומידת היציבות בעבודתך. החלומות הם מאד חושניים, מתייחסים לצבעים,טעמים, ובעיקר נראה שמתעסקים בצורות שונות של פיצוי למצבי תיסכול. המקום הפיזי של מושבך במקום העבודה בו פוטרת מלא באגוזים סילן ודבש, ארון החשמל הופך להיות תערוכת ציורים ואפילו את המחבלים מצליחה המשטרה לתפוס. חשוב לך מאד ליצור "הפי אנד" או תהליכים מפצים או מייפים את המציאות ולא ברור באיזו מידה הדבר משקף חוויות של הישג עד שאת מצליחה למצוא פתרונות יעילים ונכונים למצבים השונים או באיזו מידה בדיוק להפך את חווה תיסכול , חוסר אונים ותחושת כישלון ובחלומות מפצה על כך בחלומות של פיצוי ויפוי של פני הדברים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות