חייבת פירוש אני מוטרדת עד מאוד

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

28/03/2011 | 11:04 | מאת: גל

אני בת 19 ו-8 חודשים,יש לי חבר כבר כמעט שנתיים. חלמתי שאני בהריון ואז אני גם יולדת, בן ואחרי עשר דקות עוד בן ואחרי רבע שעה עוד בן. שלושה בנים ושלושתם עם אוטיזם קל, מוזר :/ חלמתי גם שהייתי עם אחותי בבית והילדים שלה אחותי גדולה ויש לה ילדים, היינו יחד בגינה וההורים שלי הגיעו הביתה והיו בהלם מאיפה הגיעו שלושת הילדים וכאילו בחלום הילדים שלי יצאו אוטיסטים כי אני צעירה מוקדם ללידה כביכול ובנוסף לזה הם דיברו רק איתי. וממש ראיתי את כל הלידה בחלום הכל זה היה מפחיד. וזה גם קרה בבית. בבקשה בכל מקום שאני מנסה לפתור את החלום זה אומר לי משהו מפחיד יותר, אם אני אוכל לקבל פתרון או תשובה למשהו שזה אומר אני אשמח לא משנה מה זה יהיה. תודה

גל היקרה להיות קרוב לגיל 20 וללדת שלישיה זה בהחלט קשה מאד ומסבך מאד את החיים ועוד יותר קשה ומסבך עד יאוש את החיים זה ללדת שלישיה של בנים אוטיסטים. מהיכן לדעתך הגיע רעיון הלידה? האם אכן עולים בך רצונות לאמהות בגיל כה צעיר? מהיכן הגיע הרעיון של אוטיסטים? האם יש במשפחתך מיקרים של אוטיזם, בעיות נפש מסוג כלשהו או אנשים שהם סגורים בתוך עצמם ולא מתקשרים כהלכה? אוטיסט, בלי להכנס להגדרה הרפואית הפסיכולוגית, זה ביטוי שאנו נותנים לאדם הסגור בבועתו אינו מתקשר עם סביבתו כהלכה ואינו פועל בצורה נורמטיבית. האם את מרגישה שאת עצמך הינך אוטיסטית במובן הפופולרי/סלנגי של המילה? האם את והחבר נמצאים יחד בסוג של בועה שבה רק אתם קיימים אחד לשני ואינכם פתוחים לעולם החיצון? איני רואה כל משמעות סמויה מאיימת במיוחד בתוך החלום ובטח לא דברים איומים. החלום קורא לך להתבונן לחלקים הסגורים, הפנימים שבתוכך לחלקים שאת לא מחוברת אליהם בתוך עצמך ולחלקים שאינך מתקשרת אותם החוצה. משום מה מתעקש החלום לטעון שיש שלושה חלקים כאלה. האם הדבר קשור בסודות הקשורים בקשר עם ההורים? האם הדבר קשור לקשר בינך לבין אחותך? או משהו שנעול וסגור בקשר עם החבר? החלום קורא לך לבדוק באילו תחומים יש תקיעות, סגירות ואטימות ובאילו תחומים אין זרימה טובה של האנרגיה כך שהם נשארים תקועים ולא מתפתחים. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים חג שמח אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות