חלום..

דיון מתוך פורום  פירוש חלומות

19/12/2010 | 20:39 | מאת: ליאורה

שלום, קודם כל אני מתביישת להציג את החלום בפנייך ולספר אותו כי אני עדיין לא מעכלת את מה שהיה לי לפני שבוע בערך. אני בת 29 רווקה,בלי זוגיות כמעט שנה. למה לחלום על סיטואציה מינית עם אחי בן 21..!!! תודה מראש..

ליאורה היקרה במצבך הנוכחי יש להניח שקיים געגוע הן לאובייקט אהבה והן לאובייקט למיניות. גילוי עריות עם אחיך הצעיר אני מניחה, אינו בדיוק האופציה אליה את שואפת ואין ספק שהדבר מעורר אשמה ובושה גם בחלום. יחד עם זאת, אחיך יכול לייצג דמות של גבר שאולי יש בו מאפיינים שהיית רוצה שיהיו בבן זוג עתיד כלשהו. אפשרות נוספת שמשהו ביחסי הזוגיות או המיניות שלך כפי שהיו אולי בקשר האחרון קשורים באיזה אופן לבושה או לאשמה כלומר שאת מתלבטת בסוג של הלקאה עצמית אודות העדר קשייך הזוגיים בהווה. אחד הדרכים להלקאה עצמית היא חלום בעל גוון של גילוי עריות היוצר בך רגש עז של בושה. לחלום עם האח יש להתייחס כלרגש אותו הוא מבטא: אשמה, בושה וכו' ועלייך לברר באילו מקומות בחייך מופיע רגש זה. כל טוב ובהצלחה חלומות נעימים אילנה

מנהל פורום פירוש חלומות