דם טרי בצואה של תינוק

דיון מתוך פורום  גזים ובעיות בדרכי העיכול בקרב ילדים ותינוקות

17/01/2014 | 19:29 | מאת: shushon

שלום לבני בן החודשיים וחצי יש כבר יותר משבוע דם טרי בצואה (בכל יציאה). כל הבדיקות תקינות (כולל תרבית צואה). נמצאה פיסורה קטנה שלדברי הרופאים אינה מסבירה כמות כזו של דם. הוא מתנהג ואוכל (תמל) כרגיל, ללא חום. מטופל בציפרוויט פורטה למניעה לאחר שבגיל 8 ימים חלה בדלקת קלה בדרכי השתן (טופל בגראמיצין בזריקות). הדלקת עברה וכל הבדיקות תקינות (כולל אולטרסאונד של דרכי השתן). האם יכול להיות שהדימום הוא תופעת לוואי של האנטיביוטיקה? האם יכול להיות שיצרה פגיעה במערכת העיכול? האם מסוכן? תודה

17/01/2014 | 22:49 | מאת:

לא נראה לי שיש קשר בין האנטיביוטיקה לדימום יתכן ומדובר ברגישות לחלבון חלב פרה , אנא פני ביום ראשון לרופא שלו להמשך בירור

18/01/2014 | 09:03 | מאת: shushon

תודה על המענה המהיר. האם יכול להיות שרגיש לחלב על אף שאינו משלשל או סובל מגזים ועולה במשקל באופן תקין?