מינון וורביטול טיפות

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

03/07/2015 | 09:09 | מאת: מישהו

שלום רב בן עם או סי די אינו מטופל בתרופות אך לאחרונה חווה מתח נפשי רב מקבל פעמיים ביום טיפות חמש טיפות בכל מנה מזה שבוע מדווח על קהות ברגשות וחוסר שמחה. האם יתכן שהמינון גבוה מידי והאם אפשר לתת רק פעם אחת היום?מסרב לכדורים ולכן מקבל טיפות,מלבד זאת תחת טיפול פסיכולוגי. הטיפות הן שם גנרי לקלונקס. אודה לתשובה מהירה.

שלום מישהו, סליחה על העיכוב בתשובה כתוצאה מתקלה טכנית באתר. אינני פסיכיאטר ואינני מומחה לטיפול בילדים. מומלץ לפנות למטפלים של הילד. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות