אני לא יודע מה ההרגשה הזו

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

14/02/2020 | 13:10 | מאת: מבולבל וחרד

תודה פרופסור על המענה ניסה סימבלטה 90 עם ליתיום ולא עזר ציפרלקס עשתה לי תחושה של בן אדם משוגע ואימה ועכשיו אנפרניל 225 מעל חצי שנה הדיכאון שלי כמעט נעלם אבל ההרגשה הזו בבוקר שתוקפת אותי אך אחד לא מצליח להבין אותה בשעות הערב היא עוברת לי ההרגשה שאני בודד ביקום הזה וחרד אבל אני לא מרגיש חרדה בכלל רק התחושה

שוב שלום, הואיל ואינני פסיכיאטר לא אתייחס לצד התרופתי, שאליו רק פסיכיאטר שמכיר אותך לאורך זמן יכול להתייחס בכל מקרה. עם זאת, ההחלטה על מתן ליתיום נבעה כנראה מהתרשמות שההפרעה היא דו-קוטבית ולא רק דיכאון וחרדה ואז גם הטיפול התרופתי הוא הטיפול העיקרי. בפסיכותרפיה שיחות ניתן לעבד את הרגשות שאתה מתאר, מומלץ גם להצטרף לקבוצת תמיכה של מתמודדים עם בעיה דומה. שוב, הכול תלוי בגורמים שלא ניתן לברר בפורום ולכן יש להתייחס לתגובה בעירבון מוגבל מאוד. בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות