פניה בנושא פאניק דאסורדר

דיון מתוך פורום  פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות

03/11/2018 | 07:29 | מאת: לאון

שלום רב. אני במהלך 15 שנים האחרונות מטופל ב ציפרלקס. כרגע מינון הוא 10. היו תקופות שהמימנון היה 20. אני סובל בהתקפי חרדה באופן קבוע. ולאחרונה, ההתקפים חזקים יותר ולי קשה מאוד להתמודד עם המצב. בנוסף לנתילת תרופה אני עושה מדיטציות, מקפיד על פעילות גופנית. האם יש מצב שהטיפול לא מתאים לי? מה עלי לעשות על מנת לשפר את מצבי? תודה לך מראש על תגובתך.

שלום לאון, אינני רופא אך כשציפרלקס במינון 20 מ"ג (המינון המקסימלי) אינו עוזר, מקובל להחליפו לתרופה אחרת. לכן, חזור לפסיכיאטר שרשם אותה או פנה לפסיכיאטר אחר. מדיטציה לא מזיקה אך אינה יכולה להחליף טיפול תרופתי בהתקפי חרדה. מומלץ להוסיף טיפול פסיכולוגי (שיחות). בהצלחה, פרופ' גידי רובינשטיין giditherapy.co.il

מנהל פורום פרפקציוניזם, וורקוהוליזם והפרעות כפייתיות