כדורי רואקוטן מסוכנים ? או גורמות לנזקים בלתי הפיכ

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

18/08/2011 | 22:57 | מאת: תהילה

שלום, התייעצתי עם רופא עור לגבי לקיחת רואקוטן ... אני חייבת להודות שמצבי לא גרוע , אין לי המון פצעי בגרות אך ישנם חורים קטנטנים ופצעים נקודתיים גם שחורים שמאוד מפריעים לי אני לא יודעת איך להגדיר זאת פשוט הפנים לא חלקות לגמרי וזה מפריע , השתמשתי במשחות עם מרשם ובלי מרשם ואף נטלתי אנטיביוטיקה בכדורים אך עדיין המצב לא השתפר בהרבה ... הצהרתי בפני הרופא שאני חושבת שכדאי שאקח רואקוטן ראיתי תוצאות של אחרים .הרופא אמר שהוא ייתן לי מרשם (לאחר בדיקות כמובן)אך לאחר קריאה מעמיקה בנושא לקיחת כדורים אלה אני לא יודעת אם זה באמת שווה , רציתי לדעת עד כמה זה עוזר והאם ישנם תוצאות בלתי הפיכות כמו פגיעה בכלי דם והופעתם על הפנים, דיכאון שלא מתרפא או פגיעה בכושר הגופני גם לאחר סיומה של לקיחת התרופה אני באמת רוצה פנים חלקות לגמרי!!!! מה דעתך?

הי תהילה התשובה בשאלה כל מה שניסית לא עזר .הרואקוטאן יכול לעזור אך ישנן תופעות לוואי.הרשי לי להפריך מס מיתוסים: לגבי דיכאון אין הוכחות שהתרופה גורמת לדיכאון. אין פגיעה בכושר גופני, אי אפשר להתאמן בצורה אינטנסיבית, תוך כדי לקיחת התרופה ,חולף עם סיום התקופה.ואין פגיעה בכלי דם . ועכשו זה לשיקולך האם לקחת או לא. ישנה אפשרות להשתמש פוטותרפיה .התייעצי אם מתאים לך עם רופא העור שלך

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות