כתמי עור אחרי אקנה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

13/08/2011 | 06:32 | מאת: שלומי

אני לא יודע איך לקרוא לזה כ''כ אבל יש לי אקנה קשה יחסית אבל עכשיו זה רק סימנים כמו של צלקות. אין לי פצעים על הפנים כמעט בכלל, רק סימנים כאלה חומים. איך זה נקרא ? ואיזו משחה אפשר לקחת בשביל זה ?

שלומי ערב טוב חלק עקרי מהטיפול של הרופא הוא האבחנה שאנני יכול לעשות דרך אינטרנט לצערי. האם אתה מטפל באקנה? אם כן אסור לטפל בחומרים להבהרת כת מים .האאם אלו כתמים או צלקות? לכל אחד טיפול שונה, וחייבים לראות הצלקות כי הן שונות בגודל עומק וצבע . ולכן ממליץ על טיפול אצל רופא עור מומחה שיוכל לאבחן אם זו צלקת או כתם ולהתאים טיפול

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות