אקנה מזה 11 שנה מה עליי לעשות

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

10/03/2016 | 17:21 | מאת: שלמה

שלום ד"ר, אני בן 26, סובל מאקנה מזה 11 שנה. היום בניגוד לעבר כול כמה שבועות מופיע פצע לא נעים. ולפעמים הוא מופיע באף גדול כמו גוש שומן ולפעמים הפנים חלקות . אני מרגיש שיש קשר לתזונה .למשל אם אני רוצה עד תאריך מסוים שהפנים יהיו חלקות אני קוטע סוכרים חלב שוקולדים גלידות לגמרי. ואז אני רואה תוצאות. אבל אני לא יכול תמיד ככה לעשות זה קשה. כל פעם מופיע פצע אני שם מידרול. אבל אני רוצה להפסיק להשתמש בתכשירים. התחלתי לקחת מולטי ויטמין שבו יש את ויט A בתקווה שיעזור. אני שוקל 74 גבוה, סטודנט, יש לי רפלוקס רעד פיזיולוגי, עור יבש פה ושם, מיגרינות, ליחה רבה. מה יכולה להיות הסיבה.??.. האם יש בעיות נוירולוגיות או אחרות שיכולות להשפיע?

לא יהיה רציני מבחינתי לקבוע מבלי לראותך וכל הדברים שציינת אין קשר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות