הבדל בפוטותראפיה

דיון מתוך פורום  אקנה, פצעי בגרות

28/04/2014 | 20:45 | מאת: עידן

שלום, האם יש הבדלים בטיפול באקנה בפוטותראפיה באור כחול בין ידית שמעבירים אותה על פני העור לבין הקרנה של האור במכשיר שעובר מעל ? (הכוונה לשכיבה/ישיבה מתחת למכשיר). ומהו ההבדל בין אלו לטיפול פוטודינמי עם ALA ? תודה מראש

עידן שלום הטיפול הפוטודינמי בעוצמה הרבה יותר חזקה מפוטותרפי וכך גם תופעות הלוואי הצפויות.בדרכ המכשירים עם הידית הם מכשירע IPL שמאפשרים גם טיפול פוטותרפי אורכי הגל שלהם שונים וחלשים יותר פוטותרפיה היא שילוב של אור כחול ואדום שנעשה ע"י רופא ובהתאם אורך הגל ועוצמתו רב יותר ואפקטיבי יותר

מנהל פורום אקנה, פצעי בגרות